We hebben allemaal een eigen style, een eigen verhaal dat we willen uitdragen naar de buitenwereld. We doen dit met de kleding die wij dragen en de accessoires die erbij passen. Ook doen we dit met de bril die we opzetten. Bij Faciato.nl begrijpen ze dit, ook begrijpen ze dat het soms een hele opgave kan zijn om het juiste model te vinden waar je, je het meest comfortable bij voelt. Om het je een stuk gemakkelijker te maken hebben bieden ze een uitgebreide selectie aan Ray-Ban brillen. Zoek je een hip, klassiek of een stijlvol model? Bij Faciato.nl weet je zeker dat je zult vinden wat je zoekt. Met meer dan 300 modellen is er voor iedereen de juiste Ray-Ban te vinden.

Ray-Ban is gestart in 1937 en is de maker van misschien wel een van de beroemdste bril modellen ter wereld, de Aviator modellen. Tegenwoordig maakt het meer modellen monturen.

Ben je opzoek naar een rond, licht montuur met lichte glazen of wil je een statement maken met een stevig, hoekig montuur met donkere glazen? Welk model je ook wilt ze komen allemaal in verschillende kleuren en vormen, ook het gebruikte materiaal verschilt per model. Zo kun je kiezen uit volledig kunststof modellen of metalen monturen. Glazen komen in lichte of donkere tinten en voor iemand die iets uitdagender wilt zijn er ook gekleurde glazen te krijgen.

Naast een uitgebreid assortiment vinden we het bij faciato.nl ook de prijs belangrijk. ook kun je naast veel keuze mogelijkheden bij hun terecht voor vriendelijke prijzen. Zoek niet langer en ga de zomer in met een nieuwe Ray-Ban!