Vind jij het ook zo heerlijk om uren door te brengen op veel te dure websites en je te verlekkeren op de mooiste schoenen? Wat als ik je nu eens vertel dat er een geweldige website is waar je je niet alleen hoeft te verlekkeren op de meest prachtige schoenen, maar waar je ze ook nog eens voor een prikkie aan kunt schaffen, klinkt goed toch?

Poppintags.nl is een website waarop iedereen zijn of haar kleding, schoenen en accessoires makkelijk en snel kan verkopen. Maar dat geeft natuurlijk ook meteen de optie voor het kopen van deze geweldige items. Het profiel van zowel koper als verkoper is gelinkt aan een Facebook profiel, zo ben je dus een stuk zekerder van de betrouwbaarheid van je tegenpartij dan bij andere verkoopsites. Ook zorgt Poppintags.nl ervoor dat de betaling makkelijk en veilig verloopt. Je betaalt namelijk aan de website, bijvoorbeeld via iDeal en pas als je items verstuurd zijn wordt het geld naar de verkoper overgemaakt, maar deze weet dus niets van jouw bankgegevens wat in deze tijd ook een heel fijne gedachte is.

En vallen de schoenen niet goed uit in maat of moet je plaats maken in je kast voor alle nieuwe aankopen via Poppintags.nl? Dan kun je ook zelf eenvoudig zelf items op de website zetten voor de verkoop. Twee vliegen in een klap dus!