Voor alle modebewuste mannen is er nu via www.oger.nl een prachtige collectie Corneliani kleding samengesteld. De collectie bestaat uit jassen maar ook jacks en colberts die gemaakt zijn van de beste materialen.

Corneliani

Corneliani is het stijlvolle merk dat in 1930 is opgericht in Mantua door de gelijknamige ontwerper Alfredo Corneliani. Het merk begon tot leven te kopen nadat de collectie handgemaakte regenjassen en kleding een succes bleken te zijn. Pas in 1950 werd het merk wereldberoemd toen zonen Alfredo, Carlaberto en Claudio het merk overnamen en het van een identiteit voorzagen.

Corneliani bij Oger

Bij oger.nl heb je nu de mogelijkheid om de stijlvolle producten van Corneliani te kopen. De colberts van het merk zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn te combineren met diverse kledingstukken zoals een bijpassende broek. De colberts zijn tot in de kleinste details netjes uitgewerkt en zijn ideaal om te dragen op officiƫle gelegenheden. De jassen zijn ideaal om te dragen in de winter en in de zomer. Je hebt de keuze uit kortere en langere modellen jassen waarmee je goed voor de dag kunt komen. Tot slot heb je de keuze uit diverse maten zodat je de jassen op een ideale manier bij je lichaam aan kunt laten sluiten.

Als je een grote waarde hecht aan mode en kwaliteit, dan mag je de collectie van Corneliani zeker niet overslaan. Ga voor absolute klasse met de kleding van Corneliani!