Als je wilt pronken en gezien worden, probeer dan eens een flamboyante herenstring voor mannen. Laat iedereen je sexy lichaam zien en kies uit de royale collectie van smartbodywear.nl.

Heren G- string – pronken!
Heren strings zijn extra classy en ​​extra sexy. De laatste jaren zijn ze ze meer en meer gewild!
Een van de meest sexy ondermode is de mannen g-string. Vernoemd naar de G-snaar op een gitaar,is een mannen g-string een string met een zeer minimale hoeveelheid stof samen met een maximale stijl en functie. Ze geven het gevoel van vrijheid, terwijl de basisdekking gegarandeerd is.

De jockstrap – atletische aantrekkingskracht
Oorspronkelijk werd de jockstrap ontworpen voor sporters ter bescherming van de mannelijke geslachtsorganen. Dit atletische en esthetische ondergoed geeft meer steun en een mooie aantrekkingskracht.

De thong – ook voor mannen
Enkele van onze meest gewaardeerde producten zijn de Thong-modellen. Deze zien er er aan de voorkant uit als een gewone slip, maar laten een deel of niks van de billen onbedekt. Het is niet langer meer een uniek product voor bodybuilders en mannelijke strippers. Perfect om te dragen als lijnen onder strakkere kleding wil vermijden!

In de online winkel van smartbodywear.nl koop je gemakkelijk en discreet modieus ondergoed. In heldere kleuren en unieke prints, de strings van smartbodywear.nl zijn een stijlvol alternatief voor het gewone mannen ondergoed.
Neem vrijblijvend een kijkje!